Pianoles

Piano- en keyboardles

Pianoles en keyboardles, van blad spelen tot aan akkoorden. Techniek ontwikkelen en op gehoor spelen. Leer de piano kennen. Voor beginners en gevorderden! Ik leer je verschillende technieken en stijlen. En we gaan bezig met improvisatie. Je bent in no-time een virtuoos!

Keyboard of piano?

Een keyboard en een piano lijken op elkaar, maar het zijn heel andere instrumenten. Een piano bespeel je veel melodischer en voelt anders, een keyboard heeft een hele berg geluiden in zich. Ik kan je zowel piano als keyboard leren spelen.

Techniek en improvisatie

Ik leer je zowel de techniek, noten lezen, muziektheorie, maar ook improviseren. We zorgen ervoor dat jij de piano goed beheerst!

Toelating voor het conservatorium

Wil je aan het conservatorium studeren? En wil je je alvast goed voorbereiden? Ik kan je helpen en coachen om beslagen ten ijs te komen. Samen stellen we een programma en leerdoelen op waar we mee aan de slag gaan.

Anja heeft een half jaar pianoles en speelt Heartbeart van Christopher tijdens de bruiloft in Urbana.

Anja

Ik heb al 5 jaar zangles van Tineke en ik heb een drukke baan. Ik zing voor mijn ontspanning. Na een uurtje zingen voel ik me weer helemaal opgeladen.

Jolande

Ik heb mijn theorie examen voltooid bij de Schumann Academie. Tineke helpt mij met het uitzoeken van repertoire voor het afstuderen aan het conservatorium.

Nynke

Wil jij ook pianoles?

Van nul beginnen, de piano nóg beter onder de knie krijgen of klaarstomen voor het conservatorium? Meld je dan nu aan voor een gratis proefles.