Zangles

Zangles voor iedereen

Zangles is er voor iedereen. Dat vind ik belangrijk. Voor kinderen, voor volwassenen, jong en oud. Muzikaal talent ontwikkelen staat voorop. Daar geef ik je de ruimte voor en daar help ik je bij. Samen ontdekken we jouw stijl en werken we aan verschillende zangtechnieken en theoretische kennis. Iedereen kan zingen, dus jij ook!

Zingen is leuk

Ik vind dat zingen vooral leuk moet zijn. In mijn lessen zorg ik voor een combinatie van plezier en kennis. Zo leer je op een leuke manier zingen!

Goede techniek

Zingen valt of staat met een goede techniek. En theoretische kennis. Ik laat je zien hoe jij jouw stem op verschillende manieren kunt inzetten.

Toelating voor het conservatorium

Wil je aan het conservatorium studeren? En wil je je alvast goed voorbereiden? Ik kan je helpen en coachen om beslagen ten ijs te komen. Samen stellen we een programma en leerdoelen op waar we mee aan de slag gaan.

“Ik heb 6 jaar les gehad van Tineke en zing nu geregeld mee met optredens van het combo van Tineke, samen met Arhur, gitarist.”

Hanna

“Ik heb al 5 jaar zangles van Tineke en ik heb een drukke baan. Ik zing voor mijn ontspanning. Na een uurtje zingen voel ik me weer helemaal opgeladen.”

Jolande

“Ik heb mijn theorie examen voltooid bij de Schumann Academie. Tineke helpt mij met het uitzoeken van repertoire voor het afstuderen aan het conservatorium.”

Nynke

Wil jij ook zangles?

Wil je je stem ontdekken, nog beter leren zingen of klaarstomen voor het conservatorium? Meld je dan nu aan voor een gratis proefles.